Kurtuluş savaşı yıllarında kendi imzasını taşıyan belgeler ışığında Mustafa Kemal Atatürk'ün Ermeni sorununa bakışı - Uca, Alaattin
Atatürk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Dergisi, (30, 2006) 185-213 ss.