Ebu'l-Feth elBusti'nin Kaside-i Nuniyye'sinin Diyarbakırlı Sait Paşa tarafından yapılan Türkçe manzum tercümesi - Atalay, Mehmet
Atatürk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Dergisi, (27, 2005) 145-154 ss.