Yakın dönem tarihsel romanlarda çatışma alanları ve tarihsel romanların 'Ulusal kimlik' edinmedeki rolü - Gündüz, Osman
Atatürk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Dergisi, (35, 2007) 135-156 ss.