Orhan Pamuk'un "Benim Adım Kırmızı" adlı romanıyla Ulrich Plenzdorf'un "Genç W'nin Yeni Acıları" adlı romanlarında ölü-anlatıcı(Nekro-Narratör) - Sarı, Ahmet
Atatürk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Dergisi, (34, 2007) 99-112 ss.