Azerbaycan Türkçesinde 'göz' kelimesi ile kurulmuş deyimlerin anlam özellikleri - Hacızade, Naile
Selçuk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Türkiyat Araştırmaları Dergisi, (13, 2003) 87-103 ss.