Ahmed-i Dai'nin Tefsir Tercümesi'nin manzum mukaddimesi ve dil özellikleri - Özkan, Abdurrahman
Selçuk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Türkiyat Araştırmaları Dergisi, (11, 2002) 1-57 ss.