Milli Mücadelenin başlarında Mustafa Kemal Paşada Sine-i Millet düşüncesi ile askerlikten istifası öncesi ve sonrası kendisine gösterilen bağlılıklar - Akandere, Osman
Selçuk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Türkiyat Araştırmaları Dergisi, (11, 2002) 247-309 ss.