16. yüzyıl divan şairlerinden Behişti ve Heft-Peyker mesnevisinin tematik açıdan incelenmesi - Demirel, Şener
Selçuk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Türkiyat Araştırmaları Dergisi, (9, 2001) 187-215 ss.