Prof. Dr. Saim Sakaoğlu'nun " Karaca Oğlan " adlı eserinin bilimsel eleştirisi - Yavuz, Orhan
Selçuk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Türkiyat Araştırmaları Dergisi, (17, 2005) 15-111 ss.