W. Radloff'un "Opıt Slovarya Tyurkskih Nareçiy" adlı eserinde geçen Kazak ve Kırgız lehçelerine ait sesler ile çağdaş Kazak ve Kırgız lehçelerindeki sesler - Aşçı, Ufuk Deniz
Selçuk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Dergisi, (14, Güz 2003) 299-343 ss.