Türkmen türkçesinden Türkiye türkçesine yapılan aktarmalarda karşılaşılan bazı problemler - Kirişçioğlu, Fatih
Selçuk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Türkiyat Araştırmaları Dergisi, (20, 2006) 21-36 ss.