"Diyar-ı Rum" un (Roma Ülkesi=Anadolu) "Türkiye" haline gelmesinde Türk kültürünün rolü - Koca, Salim
Selçuk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Türkiyat Araştırmaları Dergisi, (23, 2008) 1-55 ss.