Arap mı yoksa Latin alfabesi mi? Bir harp gemisi fiyatına reform; 1926'da Bakü'de yapılan Birinci Türkoloji Kongresi'ndeki müzakereler - Garibova, Jala
Türk Dünyası İncelemeleri Dergisi, 6 (2006) 241-245 ss.