BAÜ Necatibey Eğitim Fakültesi Türkçe bölümü son sınıf öğrencilerinin staj dönemlerinde doğrudan gözlem yoluyla öğretimlerini değerlendirmeleri ve iyileştirmeleri - Akkaya, Nevin
Ana Dili, (26, Temmuz-Ağustos-Eylül 2002) 39-50 ss.