Divân edebiyatı metinlerinin İran edebiyatı metinleri ile mukayeseli olarak incelenmesinde göz önünde bulundurulacak bazı hususlar - Bilkan, Ali Fuat
Akademik Araştırmalar Dergisi, 1-3 (2, 1999) 133-139 ss.