Karşılaştırmaları bir tipoloji çalışması: Divânü Lügâti't-Türk'te sıfaat fiili yapılar - Karabulut, Ferhat
Akademik Araştırmalar Dergisi, Kâşgarlı Mahmud Özel Sayısı 39( Kasım 2008-Ocak 2009) 201-218 ss.