Klasik edebiyatımızın metodolojisi ve Su Kasidesi'nin ilk beyti hakkında spekülatif bazı görüşler - Üzgör, Tahir
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Dergisi, 28 (1998) 531-545 ss.