Fetih ve Fatih konulu tiyatro eserlerinde Fatih'in çocukluğu, eğitimi, çevresindeki bilim ve sanat adamları - Buttanrı, Müzeyyen
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Dergisi, 30 (2003) 119-146 ss.