Batı Trakya (Yunanistan) Türkleri Edebiyatında "Gümülcineli Mazlum Hüseyin" Fenomeni - Sağlam, Feyyaz
TÜRKSOY Türk Dünyası Kültür, Sanat, bilim, Haber ve Araştırma Dergisi,1 (4, Temmuz 2001) 54-57 ss.