Atatürk'ün son hastalığı döneminde İsmet İnönü ile ilişkilerine ışık tutan iki orijinal belge - Terzioğlu, Prof. Dr. Arslan
Tarih: Türk Dünyası Tarih ve Kültür Dergisi, 2006-1 (233 Mayıs 2006) 15-19 ss.