Afganistan'daki Hazara Türkleri İle Doğu Karadeniz Bölgesindeki Çepni Türkleri Arasında Yaşayan Halk İnançları Üzerine Bir Mukayese Denemesi - Çelik, Ali
Yörtürk, iki Aylık Fikir-Kültür ve Sanat Dergisi, Yıl: 11 (66, Mart-Nisan 2006) 12-23 ss.