Sovyet Rusya hakimiyetinde yaşayan Türklerin ortak "Birleştirilmiş Türk Alfabesi"nde " Rus Kiril" alfabesine geçirilmesi - Aslan, Betül
Atatürk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Dergisi, 40 ( 2009) 357-374 ss.