Türk İstiklâl Harbi ve İnkılâp (devrim) dönemlerinde Atatürk - General Kâzım Karabekir ilişkileri - Akçakayalıoğlu, Cihat
Uluslararası Atatürk Sempozyumu, Ankara: Atatürk Araştırma Merkezi, 1996. 449-495 ss.