Ses olgusunun denetlenebilirliği bağlamında dil becerilerinin geliştirilmesinde etkili olduğu düşünülen fonolojik yönlendiriciler: Noktalama İşaretleri
Türklük Bilimi Araştırmaları, 20(Güz, 2006) 141-164 ss.