Orhan Pamuk'un "Babamın Bavulu"nda, Oğuz Atay'ın "Babama Mektup"unda Franz Kafka'nın "Babaya Mektp"unda baba izleği
Atatürk Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Dergisi, 45(Yaz 2011) 89-120 ss.