Onyedinci yüzyılın ilk yarısında Osmanlı edebiyat dünyasında farklı mesajların alternatif ortamları: Yüksek kültür ve halk kültürü
Journal of Turkish Studies=Türklük Bilgisi Araştırmaları, 35-1(35, Haziran 2011) 259-264 ss.