Anadili Türkçe olan öğrencilerde -sEyDI ve DIysE koşul tümcelerine yönelik bilinç uyandırma etkinlikleri önerisi
Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi, 2010 ( 27-1, Haziran 2010) 73-88 ss.