Türkiye Türkçesi ile Kazak Türkçesinin kelime grupları, cümle ve cümle çeşitleri (sentaks) bakımından karşılaştırılması
3. Uluslar arası Türk Dili Kongresi, 1996. Ankara, Türk Dil Kurumu, 1999. 613-623 ss.