Contronymy and equivalence: a case study on German 'aufgeben' (upgive) anlam karşıtlığı ve eş değerlilik. Almanca'daki 'aufgeben' sözcüğü üzerine bir çalışma
Dilbilim Araştırmaları 2009. İstanbul, Boğaziçi Üniversitesi, 2009-2. 17-36 ss.