Zamansal içerme ilişkilerini belirginleştiren ulaç eklerinin belirteç tümceciklerinde ve temel tümcedeki eylem kılınışları ile etkileşimleri
Dilbilim Araştırmaları 2011. İstanbul, Boğaziçi Üniversitesi, 2011-2. 17-30 ss.