Türkçede zaman-tarz-neden-sonuç ilişkilerinin ulaç ekleriyle belirginleştirilmesi: Sıklık yüzdeleri ve uzman uyumlarına dayalı anket sonuçları
Dil Dergisi, 2009(146, Ekim-Kasım-Aralık) 2009) 25-39 ss.