Sıfat-fiili nitelemeli yapıların tipolojisi: Türk tipolojisinin Japon, Kore ve Macar tipolojileri ile karşılaştırılması
38. ICANAS, 2011. Ankara, Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, 2007. 899-938 ss.