Rusya'da yaşayan Türklerin konuşma dillerinin yazı diline dönüştürülme süreci ve ötekileştirme ekseninde izlenen dil politikaları
38. ICANAS, 2011. Ankara, Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, 2007. 1937-1952 ss.