Kip de ifade eden fiil +Makta, fiil + Mada (şimdiki zaman) ve fiil+Ma+iyelik gerek, fiil+şart gerek, gerek fiil+istek (gereklilik) yüklemli cümlelerin tahlili üzerine
VI. Uluslararası Türk Dili Kurultayı, 2008. Ankara, Türk Dil Kurumu, 2013. 1699-1704 ss.