XVI. yüzyıl divan şairlerinden Mânî'nin bir kasidesi üzerine psikolojik çözüm denemesi
Prof. Dr. Mine Mengi Adına Türkoloji Sempozyumu Bildirileri, 2011. Adana, Çukurova Üniversitesi, 2012. 95-108 ss.