Yunanistan'ın Selanik yöresinden Konya Ereğlisine göç eden Türkler arasında konuşulan ağız özellikleri üzerine bir inceleme
Prof. Dr. Mine Mengi Adına Türkoloji Sempozyumu Bildirileri, 2011. Adana, Çukurova Üniversitesi, 2012. 753-756 ss.