Divanü Lûgati't Türk'ten Türkiye Türkçesi ağızlarına deve ile ilgili söz varlığı üzerine
Prof. Dr. Mine Mengi Adına Türkoloji Sempozyumu Bildirileri, 2011. Adana, Çukurova Üniversitesi, 2012. 787-794 ss.