Sözlü anlatılarda türler arası değişim: Kazak Türklerinde masallaşan destanlar ve destanlaşan masallar üzerine
Dede Korkut ve Geçimişten Geleceğe Türk Destanları Uluslararası Sempozyumu. Ankara, 2011. 187-196 ss.