Hakas destancılık geleneği ve 1500 yıllık Han Mirgen destanının içerik-tarih-kültür bağlamında sosyolojik bir çözümleme denemesi
Dede Korkut ve Geçimişten Geleceğe Türk Destanları Uluslararası Sempozyumu. Ankara, 2011. 277-300 ss.