Divanü Lügati't-Türk'te fiilimsiler ve bu fiilimsilerle oluşmuş cümle öğeleri üzerine bir değerlendirme
IV. Uluslararası Dünya Dili Türkçe Sempozyumu Bildirileri, 22-24 Aralık 2011 Muğla. Ankara, 2012. 131-156 ss.