Ortaçağ dillerinden modern dillere: Avrupa ve Türk dünyasında edebi dillerin varlığa gelmesi
IV. Uluslararası Dünya Dili Türkçe Sempozyumu Bildirileri, 22-24 Aralık 2011 Muğla. Ankara, 2012. 501-508 ss.