Türkçeyi güzel ve doğru kullanma bağlamında Türkçe öğretmeni adaylarının konuşma eğitimi dersinin amaç ve kazanımlarına erişme düzeyleri üzerine bir çalışma
IV. Uluslararası Dünya Dili Türkçe Sempozyumu Bildirileri, 22-24 Aralık 2011 Muğla. Ankara, 2012. 39-44 ss.