Bilim dili olarak Türkçe: göz bilimi terimleri üzerine derlem tabanlı bir araştırma projesi
IV. Uluslararası Dünya Dili Türkçe Sempozyumu Bildirileri, 22-24 Aralık 2011 Muğla. Ankara, 2012. 245-252 ss.