Kısasü'l Enbiya'da yaratılış kıssası ve kaynaklardaki arka planı üzerine bir değerlendirme
IV. Uluslararası Dünya Dili Türkçe Sempozyumu Bildirileri, 22-24 Aralık 2011 Muğla. Ankara, 2012. 713-720 ss.