Dil malzemeleri bakımından Türk sosyal hayatın evrimi üzerine değerlendirmeler (Göktürklerden Osmanlılara)
III. Uluslararası Türkiyat Araştırmaları Sempozyumu, 26-29 Mayıs 2010. Ankara, 2011. 409-414 ss.