Cahit Sıtkı Tarancı'nın estetiği-1) estetik obje/sanat eseri
Doğumunun Yüzüncü Yılında Cahit Sıtkı Tarancı Uluslararası Sempozyumu, 7-9 Ekim 2010, Dicle Üniversitesi/ Diyarbakır. Ankara, 2013. 47-58 ss.