Cahit Sıtkı Tarancı şiirinde ayna imgesinin psikanalitik temelleri
Doğumunun Yüzüncü Yılında Cahit Sıtkı Tarancı Uluslararası Sempozyumu, 7-9 Ekim 2010, Dicle Üniversitesi/ Diyarbakır. Ankara, 2013. 387-404 ss.