Egzistansiyalist felsefe açısından Cahit Sıtkı Tarancı'nın şiirlerinde aşk olgusu
Doğumunun Yüzüncü Yılında Cahit Sıtkı Tarancı Uluslararası Sempozyumu, 7-9 Ekim 2010, Dicle Üniversitesi/ Diyarbakır. Ankara, 2013. 509-529 ss.