Cahit Sıtkı Tarancı'nın şiir ve öykülerinde imajlar, Üslûp ve tematik ilgiler
Doğumunun Yüzüncü Yılında Cahit Sıtkı Tarancı Uluslararası Sempozyumu, 7-9 Ekim 2010, Dicle Üniversitesi/ Diyarbakır. Ankara, 2013. 723-747 ss.