Cahit Sıtkı'nın şiirlerinde eski şiir kültürü ve halk söyleyişinden izler
Doğumunun Yüzüncü Yılında Cahit Sıtkı Tarancı Uluslararası Sempozyumu, 7-9 Ekim 2010, Dicle Üniversitesi/ Diyarbakır. Ankara, 2013. 843-860 ss.